fredag den 29. juli 2011

Færdig med projekt sættekasse og guuud hvor jeg dog hader myg!

Jeg HADER myg!!! Sådan er det bare - og det har jeg altid gjort.. Kender I det med at der bare er nogle mennesker som bogstaveligt talt bliver ædt op af myg HVER sommer?? Det er mig! Den som straks får 80 myggestik hvis vinduet bliver åbnet i 5 sek. efter solen er gået ned... Det er mig! Den eneste i vores lille familie som myggene kan lide.. Det er MIG! Øv øv det kløer og jeg bliver sindssyg! Jeg gik en kort tur i haven med lillepigen pakket ind i hendes dyne - fordi hun skreg og skreg og slet ikke kunne finde ro... Da jeg kom ind igen kløede det på mine fødder, jeg tjekkede efter og havde fået 5 stik på den ene fod og 3 på den anden... Og så lige på fødderne :(. Nå, men Emilie faldt til ro, og det må være det vigtigste!

Bortset fra det har det nu været et par super gode dage. Med strandtur, og hygge ved familie og venner, samt en tur i babybio i går med Emilie og en god veninde hvor vi så sidste del af Harry Potter. Super film! I dag har jeg fået lavet min første sættekasse færdig. Resultatet er jeg godt tilfreds med - jeg kan godt finde en masse småfejl, men synes nu alligevel den er blevet flot! (Beklager det dårlige billede - jeg kunne ikke få lys nok over det og blitzen ødelægger det lidt, så I må se det igen når det kommer op og hænge på Emilies værelse).


Imens jeg har lavet sættekasse har manden min lavet lys i vores skab i køkkenet, med et resultat som jeg synes er super flot! Der er både lys indeni selve skabet, men også nedenunder - så nu kan vi nok oveni købet se maden når vi sidder og spiser morgenmad og frokost ved vores lille bord under skabet her :). Billederne herunder er taget henholdsvist med blitz og uden blitz. I kan måske fornemme hvor flot det er når der er halvmørkt i køkkenet? Jeg er i hvert fald SÅ glad for det :). (Ledningerne skal I lige se bort fra - de bliver gemt væk i morgen).


Nååå ja, jeg er også blevet færdig med at lave invitationer til Emilies barnedåb og de er blevet sendt ud her til aften så nu kan den bare komme an! Måske også ved at være lidt på tide eftersom hun skal døbes d. 28. aug.? Bedre sent end aldrig! Dem har jeg desværre ikke et billede af, for de skulle ud af huset i en fart ;).

tirsdag den 26. juli 2011

3 kg nutella og en skildpadde!

Min far kom lige forbi med "lidt" nutella han havde købt til os - så har vi vist til en uges tid...! ;)


Og se så lige hvad jeg fandt i et stykke af vores køkkenrulle - det må da siges at være genbrugspapir!


Jeg har fået lavet denne søde Hama skildpadde af miniperler- den skal hænges op på Emilies værelse. Desværre havde Oliver lige fat i den, så den tabte det ene ben. Så jeg har limet den fast på et stykke karton og sat den i en ramme fra Ikea med plastik i stedet for glas, så sker der forhåbentligt ikke flere ulykker der :).

søndag den 24. juli 2011

Pakkeleg i blogland...

Jeg meldte mig til pakkeleg ved Binemor, og i går kom så denne fine pakke:


Pakken består af et stykke lækkert stof, en hæklet blomst, 3 Hama flag, kaffe, søde perler, et lille kort som der er hæklet omkring, samt 2 farveblyanter til ungerne :). Tusind tak for gaven Libbie - fine sager som jeg nok skal få noget sjov ud af :). De 3 flag er allerede sat på snor og hængt op på Olivers værelse :). En af de nærmeste dage kommer der en pakke retur til dig!

Kunne DU også godt tænke dig at være med i pakkelegen, så kommentér herunder. De 2 første som kommenterer dette indlæg, sender jeg en pakke til. De sender så en pakke retur til mig og laver et indlæg på deres blog, så legen kører videre...

Hvem vil gerne være med?

lørdag den 16. juli 2011

Hjemvendt fra skøn skøn ferie...

Så er vi hjemme igen efter en dejlig ferie på Læsø - med godt vejr hele ugen! Ingen regn overhovedet - skønt!
Ugen har stået på hygge, afslapning, leg, ture, shopping og god mad :).
Tror lige jeg billedspammer jer lidt :).




Jeg elsker at tage billeder af Oliver når han leger...
Hvad mor?
Nåååh ja, jeg fik da også lige købt et par fine sager!

6 knopper til et fremtidigt møbelprojekt, 2 æggebægre fra House Doctor og et fint armbånd!

Armbåndet

fredag den 8. juli 2011

Haveprojekt, Læsø og en smule kreativitet!

Sikke travlt vi har haft den sidste tid.. Vi er i gang i haven - har rykket 2/3 del af vores skur ned, har fjernet en 3*3 meter stor rhododendron, taget 10-12 kvm herregårdssten op som så er blevet stablet på paller, hentet enormt mange trailerfulde jord på genbrugspladsen som vi har spredt der hvor henholdsvis skur og rhododendron var, og til sidst har vi så fået sået græs.. Så regnen i dag er kærkommen! Pyyyyh det har krævet blod, sved og tårer! Men endeligt er vi igennem og nu skal græsset bare komme op! Har næsten lyst til at sætte mig og kigge på det, i håb om at det så kommer lidt hurtigere op...
Det var vigtigt for os at vi blev færdige inden denne weekend, for på søndag tager vi til LÆSØ! Jaaaaah :). Vi skal på ferie i 5 dage med min far og hans kæreste og vi glæder os SÅ meget til at komme lidt væk fra hverdagen. Lige nu kan jeg godt nok slet ikke overskue at få pakket til os alle 4 - vi skal have så meget med, at min far er nødt til at komme forbi og fragte nogle af vores ting med i deres bil :). Men altså i en almindelig Toyota Avensis er der altså ikke plads til ret meget andet, når man både skal have barnevogn og klapvogn med! Jeg ønsker mig en STOR bil!!!
Lige nu sidder jeg og venter på at min mand kommer hjem med gode nyheder! Vores bil skal til syn i dag, og han er lige kørt derover... Meeen det burde nu ikke være noget problem... 
Midt i al travlheden har jeg heldigvis også haft overskud til at få lavet nogle af de ting, som jeg længe har skubbet til side - jeg har både fået fremkaldt billeder til ungernes albums og til deres "Mit første år" bøger, og så har jeg også fået beklædt et par chips "ruller" med noget lækkert Blafre papir - noget som mange efterhånden har gjort (og jeg ved slet ikke hvem jeg skal linke til, som startede det, men jeg selv fik idéen ved By Myr som har denne blog). Jeg synes selv de er blevet super fine - ved dog ikke helt hvad de skal bruges til endnu, men indtil videre står de i stuen og hygger sammen med min skønne brune læderugle fra Züny.