tirsdag den 27. december 2011

Lungebetændelse...

Så har vi været ved egen læge med Emilie.. Hun fik det bare ikke bedre :(.. Hoster, snotter, rasler når hun trækker vejret, sover dårligt, har feber og kaster op når der kommer andet end mælk ned i hendes mave... Øv øv. Og sikke nogle juledage!

Konklusionen: Lungebetændelse og 8 dage på penicillin..

Så spørger jeg jo så bare hvorfor vagtlægen ikke kunne se det da vi var der d. 25...? Så havde vi måske haft en lille pige i bedring i dag..
Lægen sagde at vi nok ville kunne se bedring på hende allerede efter 1 døgn, så det ser vi frem til.. Det her er godt nok synd for hende :(...

søndag den 25. december 2011

Juleaften, åh hvor er du sød...

...Så skal alle folk have risengrød... Eller vi fik jo så and og flæskesteg.. Men det smager jo også fantastisk :).

Det var så dén juleaften... Emilies første.. Og sikken én ;).. Vi holdte den herhjemme. Både Oliver og Emilie har været syge de sidste par dage op til juleaften - med hoste, snot, feber og hvad der ellers følger... Oliver nåede stort set at komme over det, dog med undtagelse af hoste, hoste og nå ja snot... Men det er da til at tage og føle på. Han er jo stadig en krudtugle og en glad dreng, så "pyt" med det! Men Emilie... Åhh... Feber, hoste og pylder i lange baner.. Hun er godt nok ramt. ØV! Har haft ringet til vagtlægen et par gange, samt været deroppe forbi i dag. Konklusion: Hun har en snert af noget astmatisk bronkitis :(... I hvert fald ifølge vagtlægen.. Men ikke noget vi skal gøre noget ved - andet end at give hende panodil for feberen og for eventuelle smerter pga. hosten. Selv tror jeg mere på en forkølelse ledsaget af noget falsk strubehoste (hun lyder grangiveligt som en søløve når hun hoster!)... Men jeg er jo ikke læge..
Vores juleaften var nu rigtig hyggelig; vi spiste noget lækkert mad, hyggede med familien og fik nogle flotte gaver :). Skønt! Oliver holdte flot ud - og kunne sagtens have holdt ud endnu længere på hans "sukkertrip", men efter han havde pakket gaver op var klokken blevet halv ti og så kom han altså i seng!

I skal da ikke snydes for min "lille" gaveliste ;):
Oliver havde været kreativ i vuggestuen og jeg fik den fineste lysestage som han selv havde malet på med porcelænsmaling :). Min mand fik salt og peber sæt som Oliver ligeledes havde malet på! Skønt :).
Fra min mand og børn fik jeg en håndstøvsuger, 2 billetter til Casper og Frank til april :) og sprøjteposesæt med tyller. Sådan en håndstøvsuger har stået øverst på min ønskeseddel et stykke tid - den er jo perfekt til at tage alle krummer osv. efter Olivers måltider ;)...
Min mor, hendes mand og min bedste gav mig Kön & Mön jeans, halskæde og en Jacob Jensen dørklokke.
Svigermor og svoger havde begge købt en håndstøvsuger! De havde vist ikke lige fået snakket sammen hihi...

Juleaftensdag kom min far og hans kæreste også lige forbi med vores gave - en fed cykelanhænger med plads til begge unger :). Dén glæder jeg mig meget til at komme ud og trille med :).

I dag har vi så bare slappet af, leget med gaverne - og ja, så lige været en tur ved lægevagten også :(... I morgen og i overmorgen står den på familiejulefrokoster, så jeg håber Emilie er lidt mere frisk i morgen...
Håber I alle har haft en dejlig juleaften! Og jeg ønsker jer alle nogle gode juledage :).

tirsdag den 20. december 2011

Tyvstart af julegaveræset...

Mine forældre bor ikke sammen. Min mor bor her i byen med hendes mand og min far bor i Skanderborg med hans kæreste. Dejlige mennesker allesammen - og de elsker vores børn meget højt, og forkæler dem ;). Hvert år lige op til jul, tager vi ned og besøger min far og hans kæreste. Så bruger vi dagen på at julehygge, lege, smovse god mad, gå ture og sidst men ikke mindst - på at bytte gaver. Denne hyggelige tradition glæder vi os rigtig meget til hvert år. Vi var dernede i weekenden - og se lige hvilke skønne gaver ungerne fik:


Oliver elsker at bygge tårne med hans træklodser, så disse flotte store bambus klodser skal vi nok få mange timers leg ud af! De hedder Organeco Blocks og er købt i Ønskebørn.

Emilie fik et flot rundt gulvtæppe fra Sebra, men da hendes værelse desværre ikke rigtigt har plads til et stort rundt gulvtæppe, byttede vi det til dette (ligeledes købt i Ønskebørn):


Jeg er vild med de flotte klare farver, og så er det jo bare lidt lækkert med et tykt hæklet tæppe på et (til tider) lidt kolde trægulv på Emilies værelse.

lørdag den 17. december 2011

Det var en lørdag aften...

Tralalalalalaaaa :)..

Ungerne sover, manden er hos en kammerat og ser boksning.. Og jeg sidder foran flimmeren, bloggen og facebook, samtidigt med at jeg strikker løst på et halstørklæde :).



Dejlig dejlig aften!
Hvad laver I sådan en kold lørdag aften - én uge før jul???

fredag den 16. december 2011

Og vinderen er...

Så fik jeg lige taget mig sammen til at udtrække den heldige vinder af min give away!





Og bag lykke nr. 7 gemmer sig hende her... Stort tillykke :).
Vil du sende mig din adresse på min mail? Så skal jeg skynde mig at få billederne sendt til dig...

torsdag den 8. december 2011

Metallica...!

Jaaaaa jeg har købt billetter til den fedeste koncert længe! Med Metallica... Det bliver så STORT og jeg glæder mig helt vildt.
Det var ikke verdens nemmeste billetter at få fat i.. Det tog 29 minutter og jeg nåede at ringe til billetlugen 73 gange for at være helt præcis - (uden at komme igennem vel at mærke!)... Men det lykkes gennem billetlugens side...! Fedt fedt fedt! Billetterne var udsolgt kl. 10.33.. 4 minutter efter!!
De skal spille The Black Album i sin fulde udstrækning - det bedste album efter min mening, og det foregår i Horsens hvor de indvier det nye udendørs koncertspillested "Fængslet" - det tidligere Statsfængsel. Lidt spændende hvordan det bliver :). Fik jeg sagt at jeg glæder mig?



(Lige en indskydelse... Min give away mangler lidt deltagere...! Kig ind - jeg trækker lod d. 16...)