onsdag den 25. januar 2012

Jeg har vundet en ugle...

...Halskæde!
Og den er bare SÅ fin :).


Jeg har vundet den i en konkurrence på Facebook!! Hos Victor og Victoria - en super lækker lokal børnetøjsforretning. De har i øvrigt nogle rigtig fede mærker og til gode priser :). Jeg troede aldrig man skulle være så heldig at vinde noget, men nu bliver jeg da nødt til at melde mig til flere konkurrencer derinde :).

tirsdag den 24. januar 2012

Jeg maler...


Ja altså egentligt ikke mine fingre, men jeg glemte handskerne! Jeg er i gang med en sættekasse til Oliver og tænkte at spraymaling var løsningen :). Det ser også ud til at virke fint - det skal lige have et par lag mere, og så skal jeg nok vise resultatet.
Malingen fik jeg af med neglelakfjerner og vat nåå nej jeg havde ikke mere vat... Hvad har man så? Et ammeindlæg! Hmmm.. Det virkede ;)...

Og se lige hvad der er dukket op i hækken flere steder :).. Så nu må foråret gerne snart indfinde sig! Håber de klarer frostvejret...


Nå men på med handskerne og på med endnu et lag :).

lørdag den 21. januar 2012

Ragif.dk - også på Facebook

Må indrømme at de fleste af mine tanker for tiden drejer sig om min webshop! Det betyder meget for mig at den bliver en succes - jeg er godt klar over at det ikke sker ved at knipse med fingrene.. Desværre.. Men der skal hårdt arbejde til. Derfor er jeg selvfølgeligt også så realistisk at jeg ikke hu-hej siger mit job op og satser 110% på shoppen..
Der skal jo også varer i butikken! Så jeg sidder i skrivende stund og putter varer ind - Södahl lige nu.. Den nye forårs- og sommerkollektion. Hold nu op nogle lækre varer altså!!! Pyha har lyst til at købe et par stykker af hver, meeeen det bliver man vist ikke ligefrem rigere af ;).
Nå men om alting er - så breder jeg mit budskab ud hvor jeg kan.. Også her ;)... Og på Facebook... Kig ind hvis I har lyst.. Når jeg kommer lidt mere i gang, vil der også komme både konkurrencer og give-aways derinde, så jeg synes da det er værd at følge med.. ;) Eller tilføj et link til Ragif.dk på din blog - dét vil være en stor hjælp! Alle former for hjælp er guld værd! Så tak - også bare fordi du læser med her :).

tirsdag den 17. januar 2012

Om sygdom, Boel og webshop...

De sidste 4 uger (mere eller mindre sammenhængende) har været øv med øv på! Sygdom, sygdom og mere sygdom... Først Olivers begyndende lungebetændelse, derefter Emilies lungebetændelse, så forkølelser for alle mand, og nu her til sidst en ordentlig omgang roskildesyge - det er vist det pæneste ord - igen for hele banden... Æv hvor gider jeg ikke mere nu..!
Men nu er det hverdag igen.. Indtil videre - man tør slet ikke håbe vel? Venter hvert øjeblik på at de ringer fra vuggestuen at jeg skal hente Oliver fordi han er sløj. Men nej det må da være slut med alt det sygdom på et eller andet tidspunkt.. Som i LIGE NU TAK!
Ahhh så kom man da lige af med det ;). Ellers er det hele nu meget stille og roligt. Sundhedsplejersken har været her i dag - lavet den dersens BOEL test på Emilie - hvilket hun selvfølgeligt klarede med bravour.. Ros, ros, ros :). Dejligt! Det kan jeg godt leve højt på resten af dagen :). Vi synes jo altid vores børn er de bedste, de dygtigste, de sødeste osv.. Men når andre også kan se det, så er man da helt oppe i skyerne hihi :).

Min webshop kører og jeg er så stolt, så stolt :). Jeg sælger ikke det vilde endnu hehe, men det er vel heller ikke at forvente når man er helt ny og uden at man har gjort noget som helst for det ;). Jeg må hellere snart i gang. Alt det sygdoms noget har virkeligt tappet mig for energi. Men nu har jeg da fået lagt lidt flere varer ind :) - bl.a. Södahls flotte flotte nye sengetøj - økologisk og både til baby og junior! ELSKER DET :). Kig ind hvis du er nysgerrig ;) - du finder det under "nyheder". Ja ja lidt reklame skal der være plads til ;).


Hav en dejlig tirsdag allesammen :).
___________________________________________________________________

Nåå ja, I skal da lige se mine skønne unger.. Det er så skønt at se dem sammen. Og i takt med at Emilie bliver ældre, hygger de mere og mere sammen. Elsker de to krudtugler <3.

onsdag den 4. januar 2012

Flotte billeder

Jeg faldt lige over den her side.. Der er mange forskellige flotte, sjove, vilde billeder - prøv selv at kigge lidt rundt...

Se fx det her som er lavet af legetøjsbiler!


Flere billeder her

Eller hvad med dette rum som en masse børn har dekoreret med runde klistermærker:

Flere billeder her

Min webshop er nu online!

Endeligt endeligt endeligt... Er Ragif.dk online.. Det har trukket tænder ud må man sige. Det har taget laaaang tid og her til sidst har det meste været ventetid gaaaab... Men nu er den online, så kig da lige ind...

www.ragif.dk

Jeg sælger bl.a. disse:


og dem her:


Og meget meget andet...

Er du ikke lidt nysgerrig nu?? :)

www.ragif.dk