onsdag den 22. februar 2012

Gaver til min mor...

Min mor har næsten lige haft fødselsdag. Af os fik hun bl.a. et supplement til hendes nye yndlingsstel - Mano fra Kähler.


Og det er jo meget passende eftersom jeg selv forhandler det i min webshop Ragif.dk :). - Så hendes gaver er sikrede for den næste lange tid... ;)
Hun har desuden længe kigget efter en form for opbevaring til deres forskellige te-poser.. Og så fandt jeg tilfældigvis en fin bambus æske med magnet-låg i Netto til kun 40 kr. Den trængte bare til at blive pimpet lidt!




Låget er beklædt med stjerne papir fra Rie Elise Larsen, og så har jeg sømmet en flot turkis plastik perle fast som knop.

tirsdag den 21. februar 2012

Emilie...

Min lille pige bliver stor. 9 mdr. allerede...! Hun skal starte i vuggestue d. 1. marts.. I øvrigt det samme sted som Oliver :) - (men den historie gemmer vi til en anden dag..) Hun kravler ikke endnu, men ruller, ruller, ruller og ruller.. Fik jeg sagt at hun ruller?? Når jeg sætter hende på gulvet i stuen, så ligger hun pludseligt i køkkenet - så det der kravleri synes hun vist ikke er nødvendigt at lære... Hun er desuden en rigtig pjatrøv! Jeg tror hun bliver sådan en der underholder hele bordet når vi har gæster - det gør hun sådan set allerede.. Med lyde og skøre grimasser.. Tror bare jeg lader billederne tale for sig selv...:


mandag den 20. februar 2012

Fastelavn er mit navn...

I dag afleverede jeg Oliver i vuggestuen hvor de skulle holde fastelavnsfest. Og se lige den stolte Buzz Lightyear med hjelm og alting :).



fredag den 10. februar 2012

BeBaBoo spar 30 % på børnetøj...!

Kender I den side? BeBaBoo.. De har kørt udsalg i et stykke tid og det kører nu på det sidste, og slutter i morgen kl. 10. Dét er altså værd at bruge lidt tid på, hvis du ligesom mig elsker at shoppe tøj til ungerne.. Ved at bruge koden NEWYEAR får du 30 % rabat på ALT tøj.. Også det der er nedsat i forvejen! Og de har både Småfolk, Ej Sikke Lej, Katvig, Mala, Green Cotton og mange andre fede mærker :). De "bor" i England, så derfor er deres priser i £. Jeg har selv købt tøj hos dem flere gange og servicen er i orden :). Så kig ind hvis du liiiige står og mangler noget til ungerne hihi..

Fx den her fra Småfolk med elefanter:


Til 15£ minus 30 %.

tirsdag den 7. februar 2012

Blog award...

Jeg har været heldig at modtage denne award fra Mutti Spagutti :):



Tusind tak :).
Awarden gives til 5 blogs med max 100 faste læsere.. Den gives derfor videre til:

Stine
Julie
Stine
Camilla
Karina

Endnu engang tak for awarden!
Jeg håber I vil tage godt imod de 5 blogs - super skønne, jeg læser med fast og nyder hver og en :).