onsdag den 25. april 2012

Olivers sættekasse

Så blev Olivers sættekasse langt om længe færdig! Det har taget pænt lang tid, men har haft en del at se til på det sidste - hvilket også er grunden til mit fravær herinde.. Jeg er startet på arbejde igen. Hårdt, men godt.. Ikke fysisk hårdt (ret meget ;)), men pyyh hvor er det hårdt at undvære ungerne i de par timer om eftermiddagen efter vuggestue, som vi ellers brugte til at hygge i.. Nogle dage sover Emilie længe - ca. til kl. 8 - og da jeg afleverer ungerne kl. 8.30, så er der ikke tid til morgenhygge. Burde måske vække hende tidligere, men jeg vurderer lidt at hun har brug for sin søvn og så får hun lov at sove.. Og når jeg så har fri imellem kl. 17.30-18.15, er der altså ikke megen tid tilbage til hygge når hun bliver puttet senest kl. 19.30!! :( Snøft!
Men sådan må det være lige nu.. Så må vi se hvad fremtiden bringer...

Hmm det var jo sådan set sættekassen jeg ville vise frem... Så her kommer den:


Sættekassen er spraymalet og derefter beklædt med smukt papir fra bl.a. Minimega - synes deres farver og mønstre er suuuuper flotte! Desværre har de lukket deres webshop, så det er med at spare lidt på papiret!

mandag den 9. april 2012

Se mine lækre børn :)

Selvom der går længe imellem mine indlæg i tiden, så er jeg her altså endnu! Har bare så mega monster meget travlt, og skal snart starte på job igen, og så bliver der jo ikke ligefrem mere tid at gøre med...

Men vi har haft en skøn påskeferie. Har været til bryllup i Skanderborg, har hygget med ungerne, besøgt familien, været sammen med venner og ja har bare hygget :).
Før påsken var vi til fotograf med ungerne - et større projekt at få en 2½ årig til at sidde stille og smile på samme tid hihi.. Men fik nu et par skønne billeder alligevel :).

Se selv:




Og lidt flere...:



 
Jeg kan blive ved...! Hihi det blev i hvert fald nogle fantastiske billeder der kom ud af det :)).