onsdag den 7. marts 2012

Min datter - vuggestuebarnet!

Som tidligere fortalt er Emilie nu startet i vuggestue. Hun startede 1. marts i samme vuggestue som Oliver - dog en anden stue - og det er bare gået SÅ godt! Emilie faldt til med det samme, og jeg lod hende faktisk være der alene allerede 1. dag (dog kun i 2 timer, hvor hun sov - men alligevel!)... Det er vildt underligt at have så meget alene tid.. Men skønt! Jeg kan få ordnet en masse praktiske ting, som har ligget gemt væk i den dårlige samvittighed - og det er sq da dejligt! :)
Det er også lidt underligt at aflevere begge børn samme sted (næsten) - men jeg tror ikke Oliver har forstået det helt endnu. Emilie er stadig så lille, så hun sover når de store er vågne og er vågen når de store sover til middag, så han har vist ikke rigtigt været sammen med hende dernede endnu! Men det bliver sjovt at se hvordan han reagerer på det :).
Både børn og pædagoger synes hun er skøn (hvordan kan de også andet? ;)) - og ungerne står i en stor rundkreds om hende når hun skal have sutteflaske inden formiddagsluren, så det er da lidt hyggeligt! Hun er deres lille baby og ungerne spørger hele tiden efter babyen når hun sover :). Emilie smiler og griner konstant, og de siger de aldrig har haft så nemt et barn! Skønt med skønt på :). Så mor er glad :).

Lige nu ligger hun og sover:

2 kommentarer:

 1. Total skøn unge :-D
  Dejligt det går godt, det betyder bare så meget.
  Kh Karina

  SvarSlet
 2. Ja hun er skøn <3 :). Og du har helt ret - det betyder ALT at ens børn har det godt.
  Knus

  SvarSlet