fredag den 31. august 2012

Længe siden...

Uuuf hvor er det længe siden jeg har været herinde!.. Så lang tid at jeg ikke engang ved hvor jeg skal starte hvis jeg skal fortælle hvad der er sket siden sidst! Ikke fordi der er sket store vilde ting, men måske det bare er nemmest at lade som om at jeg har blogget hver dag og så bare starte "på en frisk"? Hmm jeg kan da også lige forsøge at opsummere...

Det er dagligdag her.. Hver dag tager ligesom den anden, som regel husker vi at nyde hver dag, men nogle gange er dagene bare som alle andre og nydelsen forsvinder i arbejde, mad, bleskift, putning osv. osv..

Oliver starter i børnehave på mandag! Dét er vildt... Meget.. Han er pludseligt stor. 3 år! Hvor dælen blev de 3 år af? Han er blefri. Stort set i hvert fald ;). Natbleen slipper vi nok ikke af med foreløbigt.. Men pyt. Han tager selv tøj af/på. Snakker som et vandfald - ikke rent, men mor forstår ;)... Han elsker at se "Lille Nørd" i fjernsynet - noget vi sætter stor pris på, for det er da et fantastisk både lærerigt og sjovt program! Middagslur og sut kæmper vi en kamp med - mest sidstnævnte... Vi var forbi tandlægen med ham i forrige uge, og hun kom med en bemærkning omkring tænder og sut.. Så vi kæmper.. En MEGET svær kamp. Men han sover kun med den nu. Stort set... Han døjer meget med mareridt. Hver aften/nat. Først var det julemanden.. Så klovne.. Elefanter.. Og nu noget med at køre galt :(.. Hvor dælen har han set/hørt noget om det?? Æv! Heldigvis er mor stadig den bedste i verden <3. Han knuser, krammer og kysser, og er i det hele taget bare mors dreng :). Gud hvor jeg dog elsker ham <3.

Emilie bliver også stor. 16 mdr. Går og løber rundt. Er en rigtig lille hidsigprop som vil alting selv, men det er ikke altid nemt når man ikke er ældre, og så bliver hun hidsig. Og skriger. Skriger ned i bordet hvis vi spiser. Skriger og rykker os i buksebenene hvis tingene ikke lige går som madammen ønsker det. Shit det er tidligt hun er i trodsalderen! Sådan var jeg også siger min mor.. Men det kan jeg nu ikke tro!

Jeg selv er begyndt at løbe. Et løbeprogram jeg har fundet på iform.dk - genialt hvis I spørger mig.. Jeg elsker det! Det er sindssygt hårdt, men det går fremad. Lige så stille. Jeg er kommet til uge 6 hvis nogen er nysgerrig ;). Jonas - min mand - cykler og cykler.. Han har købt ny cykel. Super fed! En rigtig racer cykel med karbon stel osv. Jeg har ikke en dyt forstand på den, men hvor er den dog flot. Og så vejer den intet! Men føj en dyr hobby! Men pyt - han elsker det, og så er det da en super sund hobby at have!

Vi har købt campingvogn! I dag faktisk.. Altså vi lånte den i uge 30 og var afsted tirsdag-fredag.. Der hvor vejret var ALLER BEDST :). Det var SÅ lækkert.. Ungerne legede, badede og hyggede sig helt vildt - og når børnene er glade, så er forældrene det også! Så nu har vi sq købt den...! Det er en ældre sag (og dermed også billig ;)) - men den er super fin og fejler ikke noget. Det brune interiør er ikke smukt, men pyt - det er brugbart og rent.

Der er sikkert en masse mere at fortælle.. Men nu er jeg da i gang igen.. Og så skal jeg nok forsøge at skrive herinde lidt oftere end hver fjerde måned ;)...

Håber I alle har haft en dejlig sommer?

1 kommentar:

 1. Velkommen tilbage søde - har holdt øje med om du dukkede op igen - og så ser jeg først nu at du har været herinde :))))

  Kender godt det med at der sker så meget at man ikke kan finde hoved og hale, og så alligevel sker så lidt at man ikke ved om man skal fortælle :)))

  Lyder for fedt med løb, cykel, campingvogn og store børn der kan så meget selv, sejt :)

  Mht suttekampen, så gjorde vi det med Magne at vi startede med at tage den fra ham om dagen (det kostede så middagsluren, til gengæld sov han straks om aftenen) mod at han så en periode stadig havde lov til den om natten - og VUPTI efter en måneds tid droppede han den selv fra den ene dag til den anden (for en sikkerheds skyld "kom jeg til" at klippe et lille hul i "den sidste") og han smed så sutten ud glad og stolt :))) på den måde mister han den ikke helt på en gang, og man kan så snakke om hvor dygtig han er om dagen - tror det var det der fik ham selv til at droppe den om natten efter noget tid :) Bare en ide som måske kunne virke - jeg gruer allerede lidt for når vi når til Lunas tur, for hun er om muligt endnu mere afhængig af sutten end Magne var....

  Knus Karina

  SvarSlet