onsdag den 25. april 2012

Olivers sættekasse

Så blev Olivers sættekasse langt om længe færdig! Det har taget pænt lang tid, men har haft en del at se til på det sidste - hvilket også er grunden til mit fravær herinde.. Jeg er startet på arbejde igen. Hårdt, men godt.. Ikke fysisk hårdt (ret meget ;)), men pyyh hvor er det hårdt at undvære ungerne i de par timer om eftermiddagen efter vuggestue, som vi ellers brugte til at hygge i.. Nogle dage sover Emilie længe - ca. til kl. 8 - og da jeg afleverer ungerne kl. 8.30, så er der ikke tid til morgenhygge. Burde måske vække hende tidligere, men jeg vurderer lidt at hun har brug for sin søvn og så får hun lov at sove.. Og når jeg så har fri imellem kl. 17.30-18.15, er der altså ikke megen tid tilbage til hygge når hun bliver puttet senest kl. 19.30!! :( Snøft!
Men sådan må det være lige nu.. Så må vi se hvad fremtiden bringer...

Hmm det var jo sådan set sættekassen jeg ville vise frem... Så her kommer den:


Sættekassen er spraymalet og derefter beklædt med smukt papir fra bl.a. Minimega - synes deres farver og mønstre er suuuuper flotte! Desværre har de lukket deres webshop, så det er med at spare lidt på papiret!

4 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet fin.. Det papir er så skønt, gid jeg havde fået fingrene i det..
  Kh Camilla
  http://celinas-verden.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Tak :). Er også rigtig glad for resultatet. Og for papiret for den sags skyld ;)... En skam man ikke kan købe det mere.
  Kh Maria

  SvarSlet
 3. Kan godt forstå du syntes det er hårdt at komme på job igen og undvære børnene. Håber snart du har en fridag så i kan komme på besøg hos mig.
  Knus

  SvarSlet
 4. Åååh ja det kunne være hyggeligt :). Oliver snakker også om dig indimellem, så er sikker på at han savner dig! Prøver lige at finde på noget... Der er desværre langt mellem mine hverdags fridage :(...
  Knus

  SvarSlet